Ons assortiment


Onze trots... het lekkerste vlees en de fijnste vleeswaren. Als ambachtelijke kwaliteitsslager staat De Gildeslager natuurlijk garant voor het beste vlees, de fijnste vleeswaren en de lekkerste vleesspecialiteiten. Kwaliteit als vanouds van de vakman met liefde voor het vak. Dat proeft u direct.

Natuurlijk worden alle producten zelf gemaakt. Bij de Gildeslager wordt het vlees met zorg geselecteerd en worden uitsluitend die ingrediënten gebruikt die het ambachtelijke karakter van onze producten garanderen. Topkwaliteit in de lekkerste vorm. Ambachtelijk, puur en (h)eerlijk.


Worstmakerij

In onze moderne worstmakerij staan een oven, een rookkamer, een reuze braadpan, een worststopmachine een mengmachine en een gehaktmolen.

Wij zijn zeer bedreven in het maken van worst. Een groot deel van onze vleeswaren en worsten komt uit onze eigen worstmakerij. Onze producten hebben een ‘eigen’ smaak door toevoeging van fijne kruiden en onze ambachtelijke manier van koken en roken.

Ingrediënten

Wij zijn bezig onze vleeswaren zo veel mogelijk E-nummer vrij te maken. Ook proberen we onze producten zoveel mogelijk glutenvrij te maken. Heeft u zelf te maken met een dieet, vraag dan aan  de slager wat u wel of niet kan gebruiken.

Omdat wij veel producten zelf bereiden kunnen wij u precies vertellen wat er in zit. Belangrijk bij allergieën of diëten.

Selectie van onze ambachtelijke worsten
  • Hamsoorten
  • Gebraden gehaktsoorten
  • Gerookte vleeswaren, zoals rauwe ham
  • Grillworst
  • Grillworst met kaas
  • Kookworst
  • Leverworst zonder E-nummers
  • Rookworst


Gourmet en fondue

Het verschil tussen gourmet en fondue is dat gourmetvlees in kleine lapjes en fonduevlees in blokjes gesneden wordt. Voor uw steengrill, tepanyaki of wok kunt u gewoon ons gourmetvlees gebruiken.

"Voor herhaling vatbaar" - Peter Kalkman
Vleesschotel speciaal

Mals en exclusief vlees. Voor een speciale gelegenheid, of gewoon om uzelf te verwennen.

€ 5,89 per persoon
± 300 gram vlees

  • Varkenshaas
  • Kogelbiefstuk
  • Hamburger
  • Kipfilet
  • Slavink
  • Cordon bleuschijf
Wildschotel

Om 'wild' te gourmetten. Deze schotel kunt u bijvoorbeeld als aanvulling op een standaard schotel bestellen.

€ 9,98 per persoon
± 300 gram vlees

  • Kalkoenfilet
  • Eendenborstfilet
  • Hazenrugfilet
Aanvullingen

Als aanvulling op de bestaande schotels (niet ter vervanging). Voor extra variatie.

  • Slavink
  • Shoarmavlees
  • Gyrosvlees
  • Hamburger
  • Mini kipsaté
  • Biefburger
  • Kipshaslick
  • Saladeschotel
  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • 3 bakjes gourmetsaus


Kaas

Hoewel de prioriteit bij een slager over het algemeen op het vlees ligt, vindt u bij Slagerij Markus ook de heerlijkste kwaliteitskazen.

Altijd vers gesneden!

Per 500 gram
Oud Goudse kaas € 6,45
Stolwijkse boerenkaas € 7,00
Jong belegen € 5,00
Belegen € 5,50
Extra belegen € 5,95
Overjarig
Geitenkaas
Komijn

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.