Tips voor een geslaagde barbecue

  • Een aanwezige gasfles uit de volle zon houden
  • Gebruik een windscherm naast de barbecue om uitblazen te voorkomen
  • Houtskoolbarbecues met aanmaakblokjes vroegtijdig aansteken
  • Gooi de restkolen niet dezelfde avond in de afvalcontainer
  • Neem uw tijd om het vlees goed te garen
  • Weet gezelligheid en drank goed te combineren
  • Gebruik voor uw gemak wegwerpborden en bestek
  • Bestel een tent! Ook bij mooi weer is dat handig en gezellig
  • Circa 4 stuks vlees per persoon is voldoende
  • Salades 175 gram per persoon
  • Minder tijd? De saté kan ook kant en klaar geleverd worden in een warmhoudpot met satésaus

 

Gildenieuws
Roastpork
Door het gebruik van verse kruiden, krijgt deze varkenshaas een heerlijke smaak. … lees verder »
Gildetrophy
For page roastpork
Deze Gildetrophy is t/m 01 juni verkrijgbaar.

Openingstijden

MaandagMa 8.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 8.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m