Gourmet & Fondue, etc.

Het verschil tussen gourmet en fondue is dat gourmetvlees in kleine lapjes en fonduevlees in blokjes gesneden wordt. Voor uw steengrill, tepanyaki of wok kunt u gewoon ons gourmetvlees gebruiken.


Vleesschotel speciaal

Mals en exclusief vlees. Voor een speciale gelegenheid, of gewoon om uzelf te verwennen.

  • Varkenshaas
  • Kogelbiefstuk
  • Hamburger
  • Kipfilet
  • Slavink
  • Cordon bleuschijf

Deze schotel biedt 300 gram.
Prijs: € 5,89 per persoon.


Gourmetschotel culinair

  • Hertenbiefstuk
  • Kalfsmedaillon
  • Mini kipsaté

Prijs: € 8,95 per persoon.



 



Wildschotel

Om 'wild' te gourmetten. Deze schotel kunt u bijvoorbeeld als aanvulling op een standaard schotel bestellen.

  • Kalkoenfilet
  • Eendenborstfilet
  • Hazenrugfilet

Deze schotel biedt 300 gram.
Prijs: € 9,98 per persoon.


Aanvullingen

Als aanvulling op de bestaande schotels (niet ter vervanging). Voor extra variatie.

  • Slavink
  • Shoarmavlees
  • Gyrosvlees
  • Hamburger
  • Mini kipsaté
  • Kippenlever
  • Biefburger
  • Mini cordon bleuschijf
  • Kipshaslick
  • Saladeschotel
  • 3 bakjes gourmetsaus