Gourmet & Fondue, etc.

Het verschil tussen gourmet en fondue is dat gourmetvlees in kleine lapjes en fonduevlees in blokjes gesneden wordt. Voor uw steengrill, tepanyaki of wok kunt u gewoon ons gourmetvlees gebruiken.


Vleesschotel speciaal


Mals en exclusief vlees. Voor een speciale gelegenheid, of gewoon om uzelf te verwennen.

  • Varkenshaas
  • Kogelbiefstuk
  • Hamburger
  • Kipfilet
  • Slavink
  • Cordon bleuschijf

Deze schotel biedt 300 gram.
Prijs: € 5,89 per persoon.


Gourmetschotel culinair

  • Hertenbiefstuk
  • Kalfsmedaillon
  • Mini kipsaté

Prijs: € 8,95 per persoon.








Wildschotel

Om 'wild' te gourmetten. Deze schotel kunt u bijvoorbeeld als aanvulling op een standaard schotel bestellen.

  • Kalkoenfilet
  • Eendenborstfilet
  • Hazenrugfilet

Deze schotel biedt 300 gram.
Prijs: € 9,98 per persoon.


Aanvullingen

Als aanvulling op de bestaande schotels (niet ter vervanging). Voor extra variatie.

  • Slavink
  • Shoarmavlees
  • Gyrosvlees
  • Hamburger
  • Mini kipsaté
  • Biefburger
  • Kipshaslick
  • Saladeschotel
  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • 3 bakjes gourmetsaus

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.