Ons assortiment
Onze trots... het lekkerste vlees en de fijnste vleeswaren. Als ambachtelijke kwaliteitsslager staat De Gildeslager natuurlijk garant voor het beste vlees, de fijnste vleeswaren en de lekkerste vleesspecialiteiten. Kwaliteit als vanouds van de vakman met liefde voor het vak. Dat proeft u direct.
Natuurlijk worden alle producten zelf gemaakt. Bij de Gildeslager wordt het vlees met zorg geselecteerd en worden uitsluitend die ingrediënten gebruikt die het ambachtelijke karakter van onze producten garanderen. Topkwaliteit in de lekkerste vorm. Ambachtelijk, puur en (h)eerlijk.
Worstmakerij
In onze moderne worstmakerij staan een oven, een rookkamer, een reuze braadpan, een worststopmachine een mengmachine en een gehaktmolen.
Wij zijn zeer bedreven in het maken van worst. Een groot deel van onze vleeswaren en worsten komt uit onze eigen worstmakerij. Onze producten hebben een ‘eigen’ smaak door toevoeging van fijne kruiden en onze ambachtelijke manier van koken en roken.
Ingrediënten
Wij zijn bezig onze vleeswaren zo veel mogelijk E-nummer vrij te maken. Ook proberen we onze producten zoveel mogelijk glutenvrij te maken. Heeft u zelf te maken met een dieet, vraag dan aan de slager wat u wel of niet kan gebruiken.
Omdat wij veel producten zelf bereiden kunnen wij u precies vertellen wat er in zit. Belangrijk bij allergieën of diëten.
Selectie van onze ambachtelijke worsten
- Hamsoorten
- Gebraden gehaktsoorten
- Gerookte vleeswaren, zoals rauwe ham
- Grillworst
- Grillworst met kaas
- Kookworst
- Leverworst zonder E-nummers
- Rookworst
Gourmet en fondue
Het verschil tussen gourmet en fondue is dat gourmetvlees in kleine lapjes en fonduevlees in blokjes gesneden wordt. Voor uw steengrill, tepanyaki of wok kunt u gewoon ons gourmetvlees gebruiken.
"Voor herhaling vatbaar" - Peter Kalkman
Vleesschotel speciaal
Mals en exclusief vlees. Voor een speciale gelegenheid, of gewoon om uzelf te verwennen.
€ 6,95 per persoon
± 300 gram vlees
- Varkenshaas
- Kogelbiefstuk
- Hamburger
- Kipfilet
- Slavink
- Cordon bleuschijf
Aanvullingen
Als aanvulling op de bestaande schotels (niet ter vervanging). Voor extra variatie.
- Slavink
- Shoarmavlees
- Gyrosvlees
- Hamburger
- Mini kipsaté
- Biefburger
- Kipshaslick
- Saladeschotel
- Kruidenboter
- Stokbrood
- 3 bakjes gourmetsaus
Kaas
Hoewel de prioriteit bij een slager over het algemeen op het vlees ligt, vindt u bij Slagerij Markus ook de heerlijkste kwaliteitskazen.
Altijd vers gesneden!
Oud Goudse kaas | |
Stolwijkse boerenkaas | |
Jong belegen | |
Belegen | |
Extra belegen | |
Overjarig | |
Geitenkaas | |
Komijn |